ÖPPET Måndag till Fredag 11:00 till 13:30 Lördagar Stängt

Arena Timrå

Restaurang, pub och logevåning
med mycket hockeykänsla!

Arenarestaurangen Timrå finns i NHK Arena som är hemmavist för Timrå IK’s hockeyverksamhet.

Restaurangen är placerad längs hela kortsidan av NHK arena i en avslappnad miljö och rymmer ca 165 ätande gäster vi har också en logevåning och en stor härlig sportpub i entreplan.
Matsalen

I restaurangen kan du avnjuta en god lunch från vår stora lunchbuffé och salladsbar under vardagar mellan kl:10.30-13.30. Här kan man också avnjuta våra härliga steakhousebufféer under matchkvällarna, dricka gott och ha en trevlig Hockeykväll.
Baren2

 

Förutom restaurangen har vi en sportpub på nedre plan i direkt anslutning till entrén. Där serverar vi under matchkvällarna lättare rätter som ”hockeykäk”, Nachotallrik eller annat tilltugg med tillhörande god dryck.

 

Z-logen

 

Du kan också boka dagkonferans med företaget i någon av våra rymliga och modernt utrustade konferenslokaler. Foppa-logen eller Lill-Strimma-logen. Platser i restaurangen kan bokas av både företag och privatpersoner, kontakta oss, tfn. 060-789 10 30,
mail. timra@arenarestaurangen.se.
Ring oss även för kompletta fest/eventpaket.

Logekorridoren
Vi har också en logevåning som är ett alternativ för den som vill vara lite mer privat i ett slutet sällskap och ta hockeykvällen till en lite högre nivå. Logerna kan bokas av både företag och privatpersoner via TIMRÅ IK, tfn. 060-7891000 (Timrå IK Marknad)